Cautare

1683 de rezultate pentru "liste note examen suplinire olt" (4.36 secunde)
Senatorul Ion Toma, a carui excludere din PSD a fost propusa de organizatia Olt, si-a inaintat, vineri, demisia din partid.
Victor Ponta a anuntat ca propunerea PSD Olt de suspendare din partid a vicepresedintelui Ion Toma a fost validata de BPN cu doar doua abtineri si niciun vot "impotriva".
Suspiciunea de rambursare ilegala de TVA care planeaza asupra sefilor de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt si care a inflamat intreaga institutie va aduce, se pare, reprezentantii ANAF in control, dupa cum a declarat ieri directoarea Elena Gherghina.
Constantin Emil Mot, fost director la Directia de Asistenta Sociala Olt si Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crisu va trece din postul de director in cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Din rovinieta platita de proprietarii de autovehicule din Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti se vireaza anual in contul statului circa 490 de miliarde de lei vechi, dupa cum a precizat Stefania Paleacu, sef birou taxa de utilizare retea de drumuri nationale din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a livrat recent catre organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii (OUAI) din judetele Olt si Dolj, la solicitarea acestora, 22 de echipamente de udare din productia interna.
Si in Oltenia a fost pe la Valcea, Mehedinti si Olt. ... Mai mult, la nivelul regiunii Oltenia, stie ca doar camerele teritoriale Dolj si Gorj il sustin pe Victor Babiuc, despre celelalte trei judete din regiune (Olt, Mehedinti si Valcea) necunoscand pe ce pozitii se mai afla.
Este vorba de autoritatile din Turceni - Gorj, Corabia - Olt, Caracal - Olt, Brezoi - Valcea si Goicea - Dolj.
Giugea a declarat ca suprafata afectata de procesul de desertificare este de 70.000 de hectare, iar chestiunea va fi analizata împreuna cu prefectul de Olt, Octavian Popescu, dar si cu specialisti din cadrul Facultatii de Horticultura.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
O delegatie de oameni de afaceri din Cehia se va afla joi în Olt, împreuna cu ministrul ceh al agriculturii, Petr Gandalovic, si mai multi subordonati ai acestuia.
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. ... Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. ... Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
În cadrul proiectului „Dezvoltarea porturilor turistice dunarene, începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna“, finantat prin programul Phare CBC 2005 România Bulgaria, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova a realizat un studiu privind identificarea prioritatilor deja existente si a actiunilor în implementare cu privire la dezvoltarea turistica a porturilor dunarene începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna.
Castiguri medii nete apropiate de cel inregistrat la nivel national, dar sub acesta, au fost consemnate in judetele Constanta - 1.224 de lei, Iasi - 1.223 de lei, Timis - 1.222 de lei, Olt - 1.218 lei si Mehedinti - 1.217 lei.
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
  Cinci firme din Olt Statul se chinuieste sa mai vânda participatiunile la numai cinci firme din judetul Olt. Societatile sunt în proprietate privata în proportie covârsitoare, deci statul mai detine doar procente mici din actiunile acestor companii, de la 2% la 5,85%.
SC Altur SA a declarat ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie, in timp ce SC Eddie Schwarz a anuntat ca va disponibiliza 40 de persoane, incepand cu luna martie.În cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Olt au fost depuse 27 de sesizari.
 SC Altur SA, producator de piese auto din aluminiu, a instiintat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
google-analytics.com